Leerlingen aan het woord

Leerlingen aan het woord

 

Jochem

“Het was een minder goed begin hier bij Overstag. Ik zag er best wel tegen op. Het is uiteindelijk een leuk en succesvol geweest. Ik heb geleerd om school minder te haten en ik heb vrienden gemaakt. Overstag heeft mij geholpen met de eerste successen boeken en geen hekel hebben aan school. In ongeveer het midden van mijn traject werd ik ook echt weer gemotiveerd om schoolwerk te maken en om mijn best te doen.”

 

Soumaya

“Ik ben aan het eind van de 1e naar Overstag gekomen en zit nu in de 2e klas. Ik moest naar Overstag, omdat ik op Het Perron erg druk was en veel conflicten met docenten had. Eerst zag ik er heel erg tegen op, maar het wende al snel. Ik heb veel geleerd op Overstag, zoals hoe ik omga met conflicten en ze kan voorkomen. Ook heb ik geleerd om me netjes te gedragen. Ik heb een leuke tijd gehad op Overstag.”

 

Esmee

“In mijn derde jaar school heb ik een burn-out gekregen. Ik was nooit op school. Toen ging ik naar overstag waar ze me hebben geholpen om weer elke dag naar school te gaan. Aan het begin was dat best lastig. Ik was nog steeds vaak ziek. Maar nu kom ik elke dag op school. Het was voor mij niet altijd even leuk. Maar ik ben blij dat ik het toch heb gedaan heb.”

 

Toby

“Ik ben Toby en ik ben 15 jaar oud. Toen ik op Overstag kwam was ik nog superdruk, was snel boos en geïrriteerd. Maar uiteindelijk hebben ze me hier goed geholpen en is alles goed gekomen. Ik heb nu zelfs mijn diploma gehaald. Het was erg leuk op Overstag.”

 

Laura

“Ik ben in mijn examenjaar naar Overstag gegaan. In het begin was het erg wennen, maar later voelde ik me er thuis. Ik kreeg goede hulp en begeleiding. Dankzij Overstag heb ik mijn diploma kunnen behalen. Al met al een goede ervaring.”

 

Leah van Loenen

"Grenzen ontdekken
en vooral accepteren,
dat is wat we leren.
Toekomst voor je zien,
en leven in het nu.
School gaat door,
maar de gezelligheid gaat voor.
Het was een erg mooie tijd,
en mijn eigen strijd,
heb ik hier overwonnen.
Geen werk is onbegonnen.
Overstag wordt een mooie herinnering,
en was voor mijn leven een hele verbetering."

 

 

Adres:

Overstag
Ronde Erf 6
3902 CZ Veenendaal
E-mail: info@overstagveenendaal.nl

Telefoon:
0318-751054 kantoor
0318-751217 lokaal

logo-home-e1420540346157